dec
5

Stella & Timon

| Szerző: Gaabee | 9:29 pm

Voltunk Lindáéknál. A két kicsi annyira édes volt. Nem is tudom, mit írjak, mit emeljek ki??

Stella nem szereti a vizet. Normál esetben. Nade Timon flaskájából azért ízlett neki ;)) Timon ennek persze nem örült. Nyekergett, huzogálta a kis nóziját, nyújtogatta a kis kezeit... ;)))

Majd kikérdezem Petit, mik is voltak, mert egyszerüen nem tudom, mit is írjak. Holnap folyt.köv.

Még az jutott eszembe, hogy itt volt nálunk Peti unokatesója. Esti lefekvéshez készülödött a Nyuszi, budy és peluska volt csak rajta... itt a nappaliban, a kanapén hancúrozott. Nézte a szoba másik felében ülö Ákost, s huncutkodott neki. Riszálta magát. Kapaszkodott a kanapé támlájába, s ritmusra-zene szolt a tv-böl- rázta a pelusos popsikáját :)))) Korábban, még felöltözve, mikor játszott, odaállt Ákos elé, s hadonászott, magyarázott.. a kis levett zoknikáit is odaadta neki... még csak 15 hónapos és pakolja magát!!!! (na de milyen édesen!!)

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr421576753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása