dec
5

E hét

| Szerző: Gaabee | 11:52 am

Nem könnyü hetünk van. Nyügös hetünk van konkrétan. Szegény kicsi Nyuszi még mindíg nagyon dörzsöli jobb-lent a ínyét, de fog még nem jött ki...mióta is jön az a fog??

Igy az alvasokkal is sokszor gon van.

Tegnap este például: fürdetés szokas szerint 7 körül. Aztán a flaska tej után alvás. 8 után valamivel nagy sírást hallottunk!!! Bementünk Nyuszkához, akinek a haja tiszta víz volt!!! A pelus a feje alatt nem, a lepedö sem, de a haját meg kellett szárítani....S nem zavarta a hajszárító hangja. Viszont rendesen látszott rajta, hogy jól esik a kis buksijának a meleg.Gondoljuk fázhatott a nyirkosságtól a fejecskéje. De mitöl lett egyáltalán tiszta víz????

Tegnap itt volt Kylie. 10-re jött, mert Nyuszi mindig 9-11 között alszik, s gondoltuk, igy tudunk kicsit kettesben is beszélgetni, s Stellát is látja, ha felkelt... DE! Nyuszi ugyan lefeküdt 9-kor, de fél 10-kor fel is kelt :). Hát nem csaptunk nagy beszélgetést.. a Nyuszka mellett nem lehetett. Aranyos volt a Nyuszi, csak vele kellett foglalkozni. Viszont megengedte...mit megengedte??? ö adta Kylie kezébe mindig a kis hajkeféjét, s azzal fésültette a kis haját :)))

Ma se szokott idöben alszik a Nyuszi. Most 11-kor aludt el. Kiváncsi vagyok, mikor kel. Délután jön a mamája is hozzá :) Lesz itt vigadalom :) :) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr71575573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása