okt
30

Csütörtök utólag

| Szerző: Gaabee | 9:33 am

Tegnap semmi extra nem történt (Ágica, még mindig a "top on"-on nevetek, nem megy ki a fejemböl :). Az idö hidegnek tünt, ezért délután ráadtam a Nyuszkára az uj meleg kabátját, a sapkáját is, s babakocsi nélkül átsétáltunk a dm-be. Ez az átsétáltunk nagyon lazán hangzik.. DE nem volt hujjdelaza. Majd megszakadtam. Nyuszka nagylány már, nem olyan cipelni, mint mondjuk még nyáron volt...

A dm-ben gyorsan levettem róla a kabátot és a sapkát, megjegyzem, csalóka volt az idö. Nem is volt hideg, csak csöpörgös, borús, szomorú, de hideg nem. Beültettem Nyuszit a bevásárló kocsi toló részénél levö kisgyerekücsörgöbe, gondoltam, itt ellessz :) Hát elvolt :)

Hazafelé a zipzárt már nem húztam fel, s a sapkát is enyhe túlzásnak tartottam...

Nyuszi egyik új kedvence, hogy leveszi a könyveket a könyvespolcról, s egyesével idehordja nekem. (kár, hogy vissza már nem viszi)

Meg ha a Rezgö Rozália nevü babájával játszik, s netalántán meglát valami nagyon fontos és halaszthatatlan játszási-vagy pakolási lehetöséget, odaadja nekem megörzésre. A karomba teszi, ahogy öt is szoktam néha fogni :) :) Végül is én vagyok a Gondoskodás. Csak elbírok azzal a Rozáliával is. Rozáliát különben nem a szépségéért szeretjük, hanem mert van cumija-Stella néha probálkozik annak a bekapásával, de mivel nem jár az esemény élvezettel, inkább visszadugja a Rozália szemébe. Mert a cumi ugye oda való :) S Rozália kacag is. Ha megnyomjuk a lábfejét :) De a lényeg, hogy szeretjük a Rozit :)

Most alszik. A Rozi is, meg a Nyuszi is. Utóbbi gondolom arra gyüjti az eröt, hogy Noah (Dina 6 honapos fia) játékait majd jól összerázza, összenyálazza, megrágja, elpakolja... :) Mert ma délben megyünk Dinához, ha nem jön közbe semmi...

Ami mára általam betervezett dolog. Ma már KELL, hogy kakiljon a Nyuszi!! Se tegnap, se tegnapelött... Hiába a szilvalé, a szölö...

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr511485954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mezrablomanci 2009.10.30. 10:38:04

Hazi sargabarack lekvar, utana tej? Paradicsom, utana tej? Frissen facsart naracsle?
A vilag legjobb gyerekorvosa:) www.dominoped.hu

Gaabee 2009.11.01. 09:46:48

@mezrablomanci:
mármint kanalazzak a Nyuszi szájába 1-2 kanál csupacukor baracklekvárt, s utána itassak vele tejet? (itt a lekvárral van csak gondom. van itthon, de nem szoktam ilyen édes dolgokat adni a Nyuszinak. tudod, egyke)
a többit otthon jövö héten kipróbálom :)
süti beállítások módosítása