okt
26

Szombaton délután vendégségben voltunk. Nyuszi élvezte a kutakodást, nézelödést, pakolászást. Így kimaradt ugyan a délutáni alvása, de ettöl függetlenül jól viselte a "kiruccanást". S este se kellett korábban lefektetni. Na nem is tudtuk volna, hisz a szokásos esti fektetési idöben értünk haza...

Vasárnap délután elmentünk a Praterbe. Nagyon-nagyon jó volt, mert gyönyörü volt az idö, Nyuszi jókat játszott, mi élveztük a tavaszias hangulatot :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A vasárnapi napon nem volt érezhetö Nyuszka napirendjén az óraátállítás. Eddig 7-fél8-kor tettük le  este Nyuszit aludni. Féltem, hogy most akkor majd 6-kor akar lefeküdni??? Peti 6-ig dolgozik!!! De szerencsére ezzel nem volt gond. Viszont ma hajnali 5-kor kérte az eddigi 6 órási gyümölcslevét, s nem is aludt vissza, mint máskor. Na ezen még dolgoznunk kell, mert így zombi leszek. Ráadásul elaludtam a nyakam-hátam. A mai program nem tudom mi lesz, föleg, hogy az idö nagyon szürke és rosszkedvü... de remélem majd azért kitalálunk valamit :) (én bennelennék egy cukrászda kifosztásában is, de azt Nyuszi nem élvezné, csak sírna, mert sütit nem kap, valamint nem lennénk levegön, nem mozognánk...) Na tehát cukiba tuti nem megyünk... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr521475573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása