okt
23

Dinánál

| Szerző: Gaabee | 9:50 pm

Dinánál sajnos nem készültek képek... pedig az ö kisfiával is olyan édesen játszott a Nyuszi. Konkrétabban az elején nézték egymást némán, jó sokáig, aztán Nyuszka megunta a megfigyelést, s elkezdett a kisfiú játékaival önkényesen játszani. Nem mindig rendeltetésszerüen, viszont annál édesebben.

Kylie is ott volt, elmondta a titkát (amit Dinától már tudtam), hogy terhes :) A 10. hétben van most.

Mikor Dina férje hazaért, Stella megmutatta neki, hogy ö tudja ám, mit mond az oroszlán :) Viszont annál jobban meglepödött, mikor Stefan megmutatta neki, hogy Ö IS tudja, mit mond az oroszlán :) :)

Dina ugye szíriai. Tehát arab. Sötét szem, sötét haj. A kisfia tökszöke, s nagyonvilágoskék szemü :) 

Dina tett az asztalra péksütit. Na Nyuszinak több se kellett, felpörgött, ö is akart. Soha nem etetem édességekkel (azért, mert imádom és fogyasztom ezeket a dolgokat, még tudom, hogy a szervezetnek nem valók), de úgy nézte, mintha péksüteményfüggö lenne :)

Dinánál több tiltott dolog volt alacsonyan, mint Anitánál tegnap. Pl korsóban viz, poharak... na igen. Kellett erö, hogy Nyuszkát távol tartsam.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr461470659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása