sze
29

Szilvásgombóc

| Szerző: Gaabee | 11:48 am

Hát megnéztem, hogy készül.  Nem tünik bonyolultnak, de azért szivesebben dolgoznék krumplifözés és gyúródeszka nélkül... de azért vmikor kipróbálom. (csak lehet, hogy nem szilvát teszek majd a közepébe. megnézem, mit lehet még kapni. el tudnám képzelni vmi piros gyümölccsel is, mint az eper. vagy a barackosgombóc!!! jaaaj, hogy az is milyen finom!!!)

Ki kellene üritenem a mélyhütöt. Nem tudom miért nem oldja meg a hütö magától a dolgot, de le kellene engedni, s kimosni. Na és a mirelit dolgok? Mert van benne halrudacska, borsó, mexikói zöldségkeverék, vmi melegszendvics...Na majd kitalálom, miket is csináljak..

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr31415209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mezrablomanci 2009.09.29. 22:40:54

A barackos gomboc is isteni. Nalunk meg nincs szezonja a baracknak. Ha van kuktad, pikk-pakk megvan a krumplifozes. Aztan mar csak villaval osszetorod (vagy krumplinyomoval) liszt, tojas es kesz, Peti gyurhatja a gombocokat:)
süti beállítások módosítása