sze
15

Zsúfolt poszt

| Szerző: Gaabee | 2:36 pm

Pelus:
- Az elözö poszt után azzal kell kezdjem, hogy Nyuszi éjjel is szobatiszta.

Ovi:
- Dicsérik az ovónénik, hogy szorgos, kedves, elkezdett németül nem csak érteni, hanem kommunikálni is...
- Reggelente hiszti nélkül indulunk az oviba.
- Hétfö-kedd Linda hozza el a Nyuszit az oviból. Hazaviszi magukhoz, s apukája onnan hozza el munka után.

Súlya:
- 18,3 kg a Nyuszi. Legalábbis a mi mérlegünkön annyi volt.

Elsö lakkozott körmök:
- Az oviban a nagylányokon láthatja a Nyuszi, mert amikor hétvégén lakkoztam a lábkörmömet, akarta, hogy az övét is lakkozzuk ki. Beadtam a derekam, na persze nem a lilámmal, hanem egy helyes kis gyöngyházzal. Nagyon édes a soksok kis dundi nudli a gyöngyházzal :)

Barátkozások:
Timon
: mióta Lindával és Timonnal sok idöt tölt a Nyuszi, mint Egomba a Mamánál meg a hétfökeddek, azóta nagy a Timonszerelem, söt, még Lindához is ragaszkodik. Már a testkontaktot se kerüli :)
Timonnal óvatosan bánik a Nyuszi, szerintem Timon vékony-törékeny termete, s érzékenykedös természete hzta ki ezt a Nyusziból. Nincs lökdösödés, nincs verekedés...
Ben: mostanában ritkán találkozunk, így most különösebbet nem tudok írni, legalábbis nem a Nyusziról. Amit én észrevételezek a kettejük kapcsolatában az az, hogy Ben nagyon nagyfiús lett, Ben és Nyuszi édesen kommunikálnak egymással s hogy Ben nagyon tisztafiú, Stella nagyonb tisztalány érdeklödésü. Ez utóbbi Kevines kapcsolatban is megmutatkozik. Timonosban kevésbé, mert ö inkább kicsit az a hisztikés tipus, nem amolyan domináns hím fajta :)
Kevin: lsd Bennél, de ami még fontos, hogy amikor lent találkozunk az udvaron,s várják egymást, úgy szaladnak egyás felé, egymás nevét kiabálva (Steelllaaaa, Keviiiiin, Steelllaaa, Keviiiin...), mint a szerelmesek. Csak mikor összetalálkoznak, akkor nem ölelik-csókolják meg egymást, hanem simán megállnak egymással szemben, s látszik rajtuk, nem tudják, mi legyen :)
Aztán a másik édes,ahogy veszekszenek. Mert ök veszekszenek bizony. Kiabálnak, akaratoskodnak...idönként verekszenek is :))) Akár azon, hogy ki nyomja meg a lift gombját, ki fogja meg hamarabb a biciklit...mindegy. Vita az van. De aztán minden megy tovább nagy szeretetben :) 

Ruha-és cipöméret: amolyan 104 cm lehet a Nyuszi, de a 110-es ruhákat veszem sokszor. Bár néha azok iszonyú hosszúak, de a 104-es méret meg ropi formátumúakra szabott, így az idnkét pociban szük. A lábbelik 27-esek.

Déli alvás: idönként még alszik délben, de pl ma is azt mondta az ovonéni,hogy Nyuszi fáradt volt, látszott rajta, hogy kimerült, le is feküdt délben, de aludni nem tud. Leszokóban van a déli alvásról. Ilyenkor este pillanatokon belül elalszik.

Esti alvás: fürdetés fé 8-kor van, aztán mesenézés, kakaó vagy mézestej ivás, 8 elött pár perccel van a Disney Channelen a Lálélú címü altatódal, amikor annak vége, megyünk aludni. Ez pontban 8-kor van.
Ha Nyuszi délben alszik, akkor sokszor csak fél-3/4 9-kor alszik el, de ha nem alszik délben,akkor 8 utan 10 perccel már mélyen durmol.

Evések, márint itthon, mert az oviban máshogy van ugye:
Reggeli: még mindig mézestej vagy kakaó, kérés szerint.
Tízórai: van, hogy kis sajtidarab, vagy felvágottkarikák, vagy 2 macisajt, vagy 1 banán,vagy 1 alma vagy kis kekszi, vagy kis joghurt/puding..kérés szerint ez is.
Ebéd: délben valami. Igyekszem fözeléket fözni, mint a lencse vagy bab, vagy halrudacskát krumplipürével,vagy töltött paprikát, vagy valami olysmit,amit a Nyuszi szeret.
Uzsi: kifli vagy puding vagy gyümölcs vagy ...mint a tizórai. Ha úton vagyunk délután, s emiatt a Nyuszi inkább csak kekszizik, akkor este, mikor apa hazajön,vele szivesen eszik kis kenceficés kenyeret, kis käsekrainert (sült sajtos kolbászka)...
Vacsi: mézes tej vagy kakaó.

Amit a Nyuszi szeret/nem szeret:

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr873229521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása